Κουμ Κουατ Βασιλάκης

Πολιτική Απορρήτου

Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να το προστατεύσουμε μέσω της συμμόρφωσής μας με αυτήν την πολιτική απορρήτου («Πολιτική»). Αυτή η Πολιτική περιγράφει τους τύπους πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς ή που μπορείτε να παράσχετε («Προσωπικές πληροφορίες») στον ιστότοπο του kumquatvasilakis.gr («Ιστότοπος» ή «Υπηρεσία») και οποιοδήποτε από τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες του (συλλογικά, ” Υπηρεσίες »), και τις πρακτικές μας για τη συλλογή, χρήση, διατήρηση, προστασία και αποκάλυψη αυτών των Προσωπικών Πληροφοριών. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς και πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τις ενημερώσετε.

Αυτή η Πολιτική είναι μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ εσάς (“Χρήστης”, “εσείς” ή “σας”) και Θ. Βασιλάκης & Υιοί ΑΕ (“kumquatvasilakis.gr“, “εμείς”, “εμείς” ή “μας”). Εάν συνάπτετε αυτήν τη συμφωνία για λογαριασμό επιχείρησης ή άλλης νομικής οντότητας, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να δεσμεύσετε την εν λόγω οντότητα σε αυτήν τη συμφωνία, οπότε θα αναφέρονται οι όροι «Χρήστης», «εσείς» ή «σας» σε μια τέτοια οντότητα. Εάν δεν διαθέτετε τέτοια εξουσιοδότηση ή εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της συμφωνίας, δεν πρέπει να αποδεχτείτε αυτήν τη συμφωνία και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες. Με την πρόσβαση και τη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους αυτής της Πολιτικής. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει για τις πρακτικές εταιρειών που δεν κατέχουμε ή δεν ελέγχουμε ή για άτομα που δεν απασχολούμε ή διαχειριζόμαστε.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών

Όταν ανοίγετε τον Ιστότοπο, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τις πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP της συσκευής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τον τύπο και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος, τις προτιμήσεις γλώσσας ή την ιστοσελίδα που επισκεφτήκατε πριν από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο και τις υπηρεσίες, σελίδες του ιστότοπου και των υπηρεσιών που επισκέπτεστε , ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, οι πληροφορίες που αναζητάτε στον Ιστότοπο, οι ώρες και οι ημερομηνίες πρόσβασης και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα χρησιμοποιούνται μόνο για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων κατάχρησης και τη δημιουργία στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση και την επισκεψιμότητα του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών. Αυτές οι στατιστικές πληροφορίες δεν συγκεντρώνονται με άλλο τρόπο με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγνωρίζεται οποιοσδήποτε συγκεκριμένος Χρήστης του συστήματος.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή να αποκαλύψετε τυχόν πληροφορίες με τις οποίες κάποιος θα μπορούσε να σας προσδιορίσει ως συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο άτομο. Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις δυνατότητες που προσφέρονται στον Ιστότοπο, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες (για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες μας δίνετε εν γνώσει μας όταν δημιουργείτε λογαριασμό, πραγματοποιείτε αγορές ή συμπληρώνετε τυχόν φόρμες στον Ιστότοπο. Όταν απαιτείται, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 · Στοιχεία λογαριασμού (όπως όνομα χρήστη, μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός πρόσβασης κ.λπ.)
 · Στοιχεία επικοινωνίας (όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.)
 · Βασικές προσωπικές πληροφορίες (όπως όνομα, χώρα διαμονής κλπ)
 · Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας της συσκευής σας (όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος)

Ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγουμε είναι απευθείας από εσάς μέσω του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών. Ωστόσο, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε Προσωπικές Πληροφορίες για εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων και κοινούς εταίρους μάρκετινγκ.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, αλλά τότε ενδέχεται να μην μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις δυνατότητες του Ιστότοπου. Οι χρήστες που δεν είναι βέβαιοι για τις υποχρεωτικές πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ιδιωτικότητα των παιδιών

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας καμία Προσωπική Πληροφορία από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλώ μην υποβάλετε Προσωπικές Πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι ένα παιδί κάτω των 18 ετών μας έχει παράσχει Προσωπικές Πληροφορίες μέσω του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε να διαγράψουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες αυτού του παιδιού από τις Υπηρεσίες μας.

Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση των παιδιών τους στο Διαδίκτυο και να συμβάλλουν στην επιβολή αυτής της Πολιτικής, δίνοντας οδηγίες στα παιδιά τους να μην παρέχουν ποτέ Προσωπικές Πληροφορίες μέσω του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών χωρίς την άδειά τους. Ζητάμε επίσης από όλους τους γονείς και τους νόμιμους κηδεμόνες που επιβλέπουν τη φροντίδα των παιδιών να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα λάβουν οδηγίες να μην δίνουν ποτέ Προσωπικές Πληροφορίες όταν είναι στο διαδίκτυο χωρίς την άδειά τους.

Χρήση και επεξεργασία των συλλεγόμενων πληροφοριών

Ενεργούμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και επεξεργαστής δεδομένων από την άποψη του GDPR κατά τον χειρισμό Προσωπικών Πληροφοριών, εκτός εάν έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων μαζί σας, οπότε εσείς θα είστε ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και εμείς ο επεξεργαστής δεδομένων.

Ο ρόλος μας μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά προσωπικές πληροφορίες. Ενεργούμε με την ιδιότητα του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων όταν σας ζητάμε να υποβάλετε τα Προσωπικά σας στοιχεία που είναι απαραίτητα για να διασφαλίσετε την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είμαστε υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων επειδή καθορίζουμε τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Πληροφοριών και συμμορφωνόμαστε με τις υποχρεώσεις των υπευθύνων επεξεργασίας δεδομένων που ορίζονται στον ΓΚΠΔ.

Ενεργούμε με την ιδιότητα του επεξεργαστή δεδομένων σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υποβάλλετε Προσωπικές Πληροφορίες μέσω του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών. Δεν κατέχουμε, ελέγχουμε ή λαμβάνουμε αποφάσεις σχετικά με τις υποβληθείσες Προσωπικές Πληροφορίες και αυτές οι Προσωπικές Πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Χρήστης που παρέχει Προσωπικές Πληροφορίες λειτουργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων από την άποψη του GDPR.

Προκειμένου να θέσουμε στη διάθεσή σας τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ή να εκπληρώσουμε μια νομική υποχρέωση, μπορεί να χρειαστεί να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες. Εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες που ζητάμε, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ακόλουθους σκοπούς:

 · Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών χρηστών
 · Εκπλήρωση και διαχείριση παραγγελιών
 · Παράδοση προϊόντων ή υπηρεσιών
 · Αποστολή επικοινωνιών μάρκετινγκ και προώθησης
 · Βελτιώστε την εμπειρία του χρήστη
 · Εκτελέστε και χειριστείτε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών εξαρτάται από τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες, όπου βρίσκεστε στον κόσμο και εάν ισχύει ένα από τα ακόλουθα: (i) έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, κάθε φορά που η επεξεργασία Προσωπικών Πληροφοριών υπόκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. (ii) η παροχή πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας μαζί σας ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτής · (iii) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειστε. (iv) η επεξεργασία σχετίζεται με ένα έργο που εκτελείται για το δημόσιο συμφέρον ή για την άσκηση επίσημης εξουσίας που μας έχει ανατεθεί · (v) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτους.

Στηριζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις όπως ορίζονται στον ΓΚΠΔ, βάσει των οποίων συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα:

 · Συναίνεση χρήστη

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με ορισμένες νομοθεσίες ενδέχεται να μας επιτραπεί να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες μέχρι να αντιταχθείτε σε μια τέτοια επεξεργασία με την εξαίρεσή σας, χωρίς να χρειαστεί να βασιστείτε στη συγκατάθεση ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις παραπάνω νομικές βάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευκρινίσουμε τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία, και ιδίως εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί νομική ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Επεξεργασία πληρωμής

Σε περίπτωση που οι Υπηρεσίες απαιτούν πληρωμή, ίσως χρειαστεί να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα στοιχεία του λογαριασμού πληρωμής, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία πληρωμών. Χρησιμοποιούμε επεξεργαστές πληρωμών τρίτων (“Επεξεργαστές πληρωμών”) για να μας βοηθήσουν στην ασφαλή επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας.

Οι Επεξεργαστές Πληρωμών τηρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μαρκών όπως η Visa, η MasterCard, η American Express και η Discover. Η ευαίσθητη και ιδιωτική ανταλλαγή δεδομένων πραγματοποιείται μέσω ενός καναλιού επικοινωνίας με ασφάλεια SSL και κρυπτογραφείται και προστατεύεται με ψηφιακές υπογραφές, ενώ ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες συμμορφώνονται επίσης με αυστηρά πρότυπα ευπάθειας, προκειμένου να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν ασφαλέστερο περιβάλλον για τους Χρήστες. Θα μοιραστούμε τα δεδομένα πληρωμών με τους Επεξεργαστές Πληρωμών μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της επεξεργασίας των πληρωμών σας, της επιστροφής χρημάτων αυτών και της αντιμετώπισης καταγγελιών και ερωτημάτων που σχετίζονται με τέτοιες πληρωμές και επιστροφές χρημάτων.

Λάβετε υπόψη ότι οι Επεξεργαστές Πληρωμών ενδέχεται να συλλέγουν από εσάς προσωπικά στοιχεία, τα οποία τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται τις πληρωμές σας (π.χ. τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού) και να χειρίζονται όλα τα βήματα στη διαδικασία πληρωμής μέσω των συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής δεδομένων και της επεξεργασίας δεδομένων. Η χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών από τους Επεξεργαστές Πληρωμών διέπεται από τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους, οι οποίες ενδέχεται να περιέχουν ή όχι προστατευτικά απορρήτου τόσο προστατευτικά όσο η παρούσα Πολιτική. Σας προτείνουμε να ελέγξετε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους.

Διαχείριση πληροφοριών

Μπορείτε να διαγράψετε ορισμένες Προσωπικές Πληροφορίες που έχουμε για εσάς. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που μπορείτε να διαγράψετε ενδέχεται να αλλάξουν καθώς αλλάζουν ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες. Ωστόσο, όταν διαγράφετε Προσωπικές Πληροφορίες, ενδέχεται να διατηρούμε αντίγραφο των μη αναθεωρημένων Προσωπικών Πληροφοριών στα αρχεία μας για τη διάρκεια που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας προς τους συνεργάτες και τους συνεργάτες μας και για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Εάν θέλετε να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας μαζί μας.

Αποκάλυψη πληροφοριών

Ανάλογα με τις Υπηρεσίες που ζητήθηκαν ή όπως απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής ή την παροχή οποιασδήποτε Υπηρεσίας έχετε ζητήσει, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις θυγατρικές μας, τις συμβεβλημένες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών (συλλογικά, “Πάροχοι Υπηρεσιών”) στις οποίες στηριζόμαστε για να βοηθήσουμε τη λειτουργία του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών που έχετε στη διάθεσή σας και των οποίων οι πολιτικές απορρήτου είναι συνεπείς με τις δικές μας ή που συμφωνούν να συμμορφώνονται με τις πολιτικές μας όσον αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα. Δεν θα μοιραστούμε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης με τρίτους και δεν θα μοιραστούμε πληροφορίες με μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη.

Οι πάροχοι υπηρεσιών δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τα στοιχεία σας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας ή για συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. Στους παρόχους υπηρεσιών παρέχονται οι πληροφορίες που χρειάζονται μόνο για να εκτελέσουν τις καθορισμένες λειτουργίες τους και δεν τους εξουσιοδοτούμε να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν οποιαδήποτε από τις παρεχόμενες πληροφορίες για δικούς τους σκοπούς μάρκετινγκ ή άλλους σκοπούς.

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τυχόν Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε ή λαμβάνουμε εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο, όπως η συμμόρφωση με κλήτευση ή παρόμοια νομική διαδικασία, και όταν πιστεύουμε καλή τη πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας, προστατεύστε τα ασφάλεια ή ασφάλεια άλλων, διερεύνηση απάτης ή απάντηση σε κυβερνητικό αίτημα.

Διατήρηση πληροφοριών

Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για το απαραίτητο χρονικό διάστημα όσο ο λογαριασμός χρήστη παραμένει ενεργός, για την επιβολή των συμφωνιών μας, την επίλυση διαφορών και εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία μεγαλύτερος χρόνος διατήρησης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε όλα τα συγκεντρωτικά δεδομένα που προέρχονται ή ενσωματώνουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα αφού τα ενημερώσετε ή τα διαγράψετε, αλλά όχι με τρόπο που να σας αναγνωρίζει προσωπικά. Μόλις λήξει η περίοδος διατήρησης, τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται. Επομένως, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα διόρθωσης και το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων δεν μπορούν να επιβληθούν μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης.

Μεταφορά πληροφοριών

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι μεταφορές δεδομένων ενδέχεται να περιλαμβάνουν μεταφορά και αποθήκευση των πληροφοριών σας σε μια χώρα διαφορετική από τη δική σας. Ωστόσο, αυτό δεν θα περιλαμβάνει χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Εάν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε τέτοια μεταφορά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα ελέγχοντας τις σχετικές ενότητες αυτής της Πολιτικής ή ρωτήστε μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα επαφών.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων βάσει του GDPR

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων και στοχεύουμε να λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψουμε να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και εάν θέλετε να αφαιρεθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

(i) Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας εάν έχετε δώσει προηγουμένως τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Στο βαθμό που η νομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών είναι η συγκατάθεση, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η ανάληψη δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάληψη.

(ii) Έχετε το δικαίωμα να μάθετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς, να αποκτήσετε αποκάλυψη σχετικά με ορισμένες πτυχές της επεξεργασίας και να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία.

(iii) Έχετε το δικαίωμα να επαληθεύσετε την ακρίβεια των πληροφοριών σας και να ζητήσετε την ενημέρωση ή τη διόρθωσή τους. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που πιστεύετε ότι είναι ελλιπή.

(iv) Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των πληροφοριών σας εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται σε νομική βάση διαφορετική από τη συγκατάθεση. Όταν τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για το δημόσιο συμφέρον, κατά την άσκηση μιας επίσημης αρχής που μας ανήκει ή για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία παρέχοντας έναν λόγο που σχετίζεται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας για να δικαιολογήσετε η ένσταση. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, ωστόσο, σε περίπτωση επεξεργασίας των Προσωπικών σας Πληροφοριών για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή χωρίς να παρέχετε καμία αιτιολόγηση. Για να μάθετε εάν επεξεργαζόμαστε Προσωπικές Πληροφορίες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να ανατρέξετε στις σχετικές ενότητες αυτής της Πολιτικής.

(v) Έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να περιορίσετε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Αυτές οι περιστάσεις περιλαμβάνουν: την ακρίβεια των Προσωπικών σας Πληροφοριών αμφισβητείται από εσάς και πρέπει να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους. η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά αντιτίθεστε στη διαγραφή των Προσωπικών σας Πληροφοριών και ζητάτε τον περιορισμό της χρήσης τους. δεν χρειαζόμαστε πλέον τα Προσωπικά σας Δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά τα απαιτείτε για να θεμελιώσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε τις νομικές σας αξιώσεις. έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία εν αναμονή της επαλήθευσης του κατά πόσον οι νόμιμοι λόγοι μας παρακάμπτουν τους νόμιμους λόγους σας. Όπου η επεξεργασία έχει περιοριστεί, αυτές οι Προσωπικές Πληροφορίες θα επισημαίνονται αναλόγως και, με εξαίρεση την αποθήκευση, θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεσή σας ή για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, για την προστασία των δικαιωμάτων ενός άλλου φυσικού , ή νομικό πρόσωπο ή για λόγους σημαντικού δημοσίου συμφέροντος.

(vi) Έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να λάβετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς. Αυτές οι περιστάσεις περιλαμβάνουν: Τα Προσωπικά Δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία. αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία βάσει συναίνεσης · διαφωνείτε με την επεξεργασία σύμφωνα με ορισμένους κανόνες της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, η επεξεργασία γίνεται για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ · και τα προσωπικά δεδομένα έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις του δικαιώματος διαγραφής, όπως όταν απαιτείται επεξεργασία: για την άσκηση του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης και της πληροφόρησης. για συμμόρφωση με νομική υποχρέωση · ή για την ίδρυση, για άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

(vii) Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να τα διαβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς κανένα εμπόδιο από εμάς, εφόσον ότι μια τέτοια μετάδοση δεν επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων.

(viii) Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της καταγγελίας σας απευθείας σε εμάς, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ. Αυτή η διάταξη ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα και ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, σε μια σύμβαση στην οποία συμμετέχετε ή σε προσυμβατικές υποχρεώσεις αυτών.

Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Οποιαδήποτε αιτήματα για άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Το αίτημά σας πρέπει να παρέχει επαρκείς πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε το άτομο που ισχυρίζεστε ότι είστε ή ότι είστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος αυτού του ατόμου. Εάν λάβουμε το αίτημά σας από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε παράσχει πληρεξούσιο σε αυτόν τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή ότι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος έχει διαφορετικά έγκυρη γραπτή εξουσία να υποβάλλει αιτήματα για λογαριασμό σας.

Πρέπει να συμπεριλάβετε επαρκείς λεπτομέρειες για να μας επιτρέψετε να κατανοήσουμε σωστά το αίτημα και να απαντήσουμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή να σας παράσχουμε Προσωπικές Πληροφορίες, εκτός εάν επαληθεύσουμε πρώτα την ταυτότητά σας ή την εξουσία σας για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα και επιβεβαιώσουμε ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες σχετίζονται με εσάς.

Cookies

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν «cookies» για να σας βοηθήσουν να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Ένα cookie είναι ένα αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή ιστοσελίδων. Τα cookie δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση προγραμμάτων ή την παράδοση ιών στον υπολογιστή σας. Τα cookie σας εκχωρούνται μοναδικά και μπορούν να διαβαστούν μόνο από έναν διακομιστή ιστού στον τομέα που σας εξέδωσε το cookie. Εάν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να δοκιμάσετε πλήρως τις δυνατότητες του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies και πώς λειτουργούν εδώ.

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή, αποθήκευση και παρακολούθηση πληροφοριών για ασφάλεια και εξατομίκευση, για τη λειτουργία του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών και για στατιστικούς σκοπούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που συλλέγουμε και τον σκοπό τους, ανατρέξτε στην πολιτική cookie. Λάβετε υπόψη ότι έχετε τη δυνατότητα να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε cookie. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού αποδέχονται αυτόματα τα cookie από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookie εάν προτιμάτε.

Ανάλυση δεδομένων

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν εργαλεία ανάλυσης τρίτων που χρησιμοποιούν cookies, διαδικτυακούς φάρους ή άλλες παρόμοιες τεχνολογίες συλλογής πληροφοριών για τη συλλογή τυπικών πληροφοριών δραστηριότητας και χρήσης στο Διαδίκτυο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη σύνταξη στατιστικών αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών, όπως το πόσο συχνά επισκέπτονται οι χρήστες τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, ποιες σελίδες επισκέπτονται και για πόσο καιρό κ.λπ. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που λαμβάνονται από αυτά τα εργαλεία ανάλυσης για να παρακολουθούμε την απόδοση και να βελτιώνουμε Ιστοσελίδα και Υπηρεσίες.

Μην παρακολουθείτε σήματα

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ενσωματώνουν μια λειτουργία “Μην παρακολουθείτε” που σηματοδοτεί στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ότι δεν θέλετε να παρακολουθείται η διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η παρακολούθηση δεν είναι το ίδιο με τη χρήση ή τη συλλογή πληροφοριών σε σχέση με έναν ιστότοπο. Για τους σκοπούς αυτούς, η παρακολούθηση αναφέρεται στη συλλογή προσωπικών στοιχείων ταυτοποίησης από καταναλωτές που χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται έναν ιστότοπο ή διαδικτυακή υπηρεσία καθώς μετακινούνται σε διαφορετικούς ιστότοπους με την πάροδο του χρόνου. Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες δεν παρακολουθούν τους επισκέπτες του με την πάροδο του χρόνου και σε ιστότοπους τρίτων. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι τρίτων μπορεί να παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιήγησής σας όταν σας παρέχουν περιεχόμενο, γεγονός που τους επιτρέπει να προσαρμόσουν αυτό που σας παρουσιάζουν.

Διαφημίσεις

Ενδέχεται να επιτρέψουμε σε ορισμένες εταιρείες τρίτων να μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε τη διαφήμιση που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρει τους Χρήστες και να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε άλλα δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών στον Ιστότοπο. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να προβάλλουν διαφημίσεις που ενδέχεται να τοποθετούν cookie και διαφορετικά να παρακολουθούν τη συμπεριφορά των χρηστών.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προσφέρουμε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε οικειοθελώς ανά πάσα στιγμή. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε εμπιστευτική τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δεν θα αποκαλύψουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτα μέρη, εκτός εάν επιτρέπεται στην ενότητα χρήσης και επεξεργασίας πληροφοριών ή για σκοπούς χρήσης τρίτου παρόχου για την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Σύμφωνα με τον νόμο CAN-SPAM, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς θα αναφέρουν σαφώς από ποιον προέρχεται το e-mail και θα παρέχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον αποστολέα. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ακολουθώντας τις οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επικοινωνώντας μαζί μας. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε βασικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών.

Σύνδεσμοι με άλλους πόρους

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες περιέχουν συνδέσμους προς άλλους πόρους που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από εμάς. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου αυτών των άλλων πόρων ή τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να γνωρίζετε όταν εγκαταλείπετε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες και να διαβάζετε τις δηλώσεις απορρήτου για κάθε πόρο που μπορεί να συλλέγει Προσωπικές Πληροφορίες.

Ασφάλεια πληροφοριών

Διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών σε ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Διατηρούμε εύλογες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές εγγυήσεις σε μια προσπάθεια προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και αποκάλυψη Προσωπικών Πληροφοριών στον έλεγχο και τη φύλαξή μας. Ωστόσο, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί καμία μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου ή ασύρματου δικτύου.

Επομένως, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, αναγνωρίζετε ότι (i) υπάρχουν περιορισμοί ασφάλειας και απορρήτου του Διαδικτύου που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. (ii) δεν είναι εγγυημένη η ασφάλεια, η ακεραιότητα και το απόρρητο οποιασδήποτε πληροφορίας και δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ σας και της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών · και (iii) οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες και δεδομένα ενδέχεται να προβληθούν ή να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά από τρίτο μέρος, παρά τις προσπάθειες.

Καθώς η ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών εξαρτάται εν μέρει από την ασφάλεια της συσκευής που χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία μαζί μας και την ασφάλεια που χρησιμοποιείτε για την προστασία των διαπιστευτηρίων σας, λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία αυτών των πληροφοριών.

Παραβίαση δεδομένων

Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσουμε ότι η ασφάλεια της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών έχει παραβιαστεί ή τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών έχουν αποκαλυφθεί σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη ως αποτέλεσμα εξωτερικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, επιθέσεων ασφαλείας ή απάτης, επιφυλασσόμαστε το δικαίωμα λήψης εύλογα κατάλληλων μέτρων, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, της έρευνας και της υποβολής εκθέσεων, καθώς και κοινοποίηση και συνεργασία με τις αρχές επιβολής του νόμου. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να ειδοποιήσουμε τα επηρεαζόμενα άτομα εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει εύλογος κίνδυνος βλάβης του Χρήστη ως αποτέλεσμα της παραβίασης ή εάν η νομοθεσία απαιτεί διαφορετική ειδοποίηση. Όταν το κάνουμε, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στον Ιστότοπο.

Αλλαγές και τροποποιήσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική ή τους όρους που σχετίζονται με τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση μας. Όταν το κάνουμε, θα αναθεωρήσουμε την ενημερωμένη ημερομηνία στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε ειδοποίηση με άλλους τρόπους κατά την κρίση μας, όπως μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε παράσχει.

Μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της Πολιτικής θα ισχύει αμέσως μετά τη δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η συνεχής χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών σας μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της αναθεωρημένης Πολιτικής (ή οποιασδήποτε άλλης πράξης που καθορίστηκε εκείνη τη στιγμή) θα αποτελεί τη συγκατάθεσή σας για αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσουμε, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τρόπο ουσιαστικά διαφορετικό από αυτόν που δηλώθηκε τη στιγμή της συλλογής των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Αποδοχή αυτής της πολιτικής

Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει αυτήν την Πολιτική και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της. Με την πρόσβαση και τη χρήση του Ιστότοπου και των Υπηρεσιών και την υποβολή των πληροφοριών σας συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτήν την Πολιτική. Εάν δεν συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους αυτής της Πολιτικής, δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες.

Επικοινωνώντας μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή παράπονα σχετικά με αυτήν την Πολιτική, τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

info@kumquatvasilakis.gr

Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε παράπονα και διαφορές και θα καταβάλουμε κάθε λογική προσπάθεια για να τιμήσουμε την επιθυμία σας να ασκήσετε τα δικαιώματά σας το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση, εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Το έγγραφο αυτό ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 8 Ιανουαρίου 2024

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

πιστοί στην παράδοση τα τελευταία 50 χρόνια

ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΠΓΕ)

View Products

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

View Products

ΚΡΑΣΙΑ

View Products

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

View Products

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

View Products

ΑΡΩΜΑΤΑ

View Products

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΕΚΘΕΣΗ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Επισκεφθείτε την έκθεση μας για να γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας.

περισσοτερα

Θεόδωρος Βασιλάκης

Καλώς ήλθατε στην ποτοποιία - οινοποιία Θ. Βασιλάκης & Υιοί.

Για περισσότερα από 50 χρόνια σεβόμενοι την παράδοση και πάντοτε πιστοί στην ποιότητα, παράγουμε για εσάς μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων και όχι μόνο.

Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας θα σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, αλλά και να γνωρίσετε μοναδικά ποτά, που δε θα συναντήσετε αλλού.

Σας περιμένουμε...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Βαλσαμάτα - Μοναστήρι Αγίου Γερασίμου

Από το 2018, με το νέο μας κατάστημα/έκθεση, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και στην Κεφαλλονιά.

περισσότερα