Κουμ Κουατ Βασιλάκης

Όροι Χρήσης

Η εταιρεία Βασιλάκη Ποτοποιία σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.kumquatvasilakis.gr.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να ανανεώνει ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, των υπηρεσιών του kumquatvasilakis.gr σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη με ή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους
επισκέπτες. Ο καταναλωτής του kumquatvasilakis.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του.

Η εταιρεία εδρεύει στην Κέρκυρα, τοποθεσία Άγιος Ιωάννης-Ρέτσι (ΑΦΜ:997045194, ΔΟΥ Κερκύρας) με αριθμό ΓΕΜΗ :139771333000.Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και συναλλαγών για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για αγορές αλκοολούχων ποτών ο πελάτης θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Για πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η πιστωτική κάρτα που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει για την εξόφληση υπηρεσιών του ιστοτόπου, χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Στη συνέχεια καλούμε όπως αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail (basilaki@otenet.gr). Η
κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί στον παρακάτω λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3901103740000037400934146

3. PayPal

Η διαδικτυακή υπηρεσία PayPal προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του Internet, χωρίς να ανακοινώνετε τις πληροφορίες της κάρτας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία θα πληροφορηθεί την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα αγαθά προκειμένου να διαπιστώσει ότι παραμένουν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Η εταιρεία θα εκτελέσει την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή. Η εταιρεία δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο πελάτης ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρεία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα από την ιστοσελίδα www.kumquatvasilakis.gr θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα για την παραγγελία και την έκδοση των σχετικών παραστατικών αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται μέσω της ιστοσελίδας δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν σε τρίτους χωρίς πρότερη έγκρισή σας και υπακοή των προβλέψεων των σχετικών νόμων και διεθνών συμβάσεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Είναι αυτονόητο, ότι τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να δημοσιοποιηθούν από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

πιστοί στην παράδοση τα τελευταία 50 χρόνια

ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΠΓΕ)

View Products

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

View Products

ΚΡΑΣΙΑ

View Products

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

View Products

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

View Products

ΑΡΩΜΑΤΑ

View Products

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΕΚΘΕΣΗ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Επισκεφθείτε την έκθεση μας για να γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας.

περισσοτερα

Θεόδωρος Βασιλάκης

Καλώς ήλθατε στην ποτοποιία - οινοποιία Θ. Βασιλάκης & Υιοί.

Για περισσότερα από 50 χρόνια σεβόμενοι την παράδοση και πάντοτε πιστοί στην ποιότητα, παράγουμε για εσάς μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων και όχι μόνο.

Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας θα σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, αλλά και να γνωρίσετε μοναδικά ποτά, που δε θα συναντήσετε αλλού.

Σας περιμένουμε...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Βαλσαμάτα - Μοναστήρι Αγίου Γερασίμου

Από το 2018, με το νέο μας κατάστημα/έκθεση, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και στην Κεφαλλονιά.

περισσότερα