Θ. Βασιλάκης & Υιοι ΑΕ | Κουμ Κουατ Κέρκυρα

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ – ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Η ποτοποιία – οινοποιία Βασιλάκη στην Κεφαλλονιά ανακαινίσθηκε τον Μάιο του 2018 και λειτουργεί ως έκθεση οίνων – πότων και παραδοσιακών επτανησιακών προϊόντων που παράγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από την ιδία την οικογένεια.

Ο χώρος για πολλά χρόνια λειτουργούσε ως παραδοσιακό οινοποιείο.

Βρίσκεται στο χωριό Βαλσαμάτα, στην κοιλάδα των Ομαλών, πολύ κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου, περίπου 12 χλμ. από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, καθώς και στα παλιά Βαλσαμάτα, ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Κεφαλλονιάς.

Η κοιλάδα των Ομαλών βρίσκεται στους πρόποδες του επιβλητικού φυσικού πάρκου του όρους Αίνος, περιοχή που γενικότερα έχει μεγάλο πολιτισμικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Στην περιοχή αυτή βρίσκονται οι ορεινοί αμπελώνες της οικογένειας Βασιλάκη στους οποίους εκλεκτότερη ποικιλία είναι η ρομπόλα.

Η ρομπόλα είναι ένα είδος σταφυλιού που κατέχει εξέχουσα θέση στους ελληνικούς αμπελώνες, δίνει κρασί που έχει ταυτιστεί με την Κεφαλλονιά και δικαίως έχει κάνει γνωστό το νησί μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σας προσκαλούμε να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας που παράγονται με παραδοσιακό τρόπο και με τεχνοτροπία που τα καθιστά μοναδικά.

– Στοιχεία Επικοινωνίας –

Ποτοποιία – Οινοποιία Θεόδωρος Βασιλάκης ΑΕ

Έκθεση Κεφαλλονιάς

Βαλσαμάτα, Κεφαλλονιά 28100

Ωράριο Λειτουργίας: Χειμερινό: 10:00-13:00 | Θερινό : 09:00-21:00

Τηλ. 0030 26710 86344

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΕΚΘΕΣΗ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Επισκεφθείτε την έκθεση μας για να γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας.

περισσοτερα